Šios žuvies ir voveraičių užtepėlės skonis tiesiog puikus. Tepkite ant skrudinto batono arba duonos.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 7 |
Paruošimas
1. Nulupkite žuvies odelę ir išimkite visus kaulus. Žuvies filė sutrinkite šakute.
2. Į tą patį indą sudėkite džiovintas voveraites bei majonezą ir viską gerai išmaišykite.
3. Apšlastykite užtepėlę citrinų sultimis bei pagardinkite pipirais.
4. Galite užberti šiek tiek druskos, jeigu norite.
2. Į tą patį indą sudėkite džiovintas voveraites bei majonezą ir viską gerai išmaišykite.
3. Apšlastykite užtepėlę citrinų sultimis bei pagardinkite pipirais.
4. Galite užberti šiek tiek druskos, jeigu norite.
Ingredientai
* 1 karštai rūkytos žuvies
* 15 g džiovintų voveraičių
* 2 v. š. majonezo
* 1 a. š. citrinos sulčių
* druskos
* pipirų
* 15 g džiovintų voveraičių
* 2 v. š. majonezo
* 1 a. š. citrinos sulčių
* druskos
* pipirų
Siųsti atsiliepimą