Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žuvis po kepimo tampa karti: kulinarinė gudrybė, kuri akimirksniu pašalins kartumą iš patiekalo

1 min. skaitymo

Kartais keptos žuvies skonis gali būti kartus. Jeigu taip atsitinka, išmesti paruoštą žuvį nėra geriausia išeitis. Kulinarijos ekspertai pateikė patarimų, kaip ištaisyti šią situaciją.

Kaip pašalinti kartumą iš žuvies?

Visų pirma, žuvis gali būti karti dėl įvairių priežasčių. Pavyzdžiui, nesąžiningi pardavėjai gali parduoti pakartotinai atšildytą žuvį. Kartumas taip pat gali atsirasti, jei žuvis netinkamai apdorojama – tai dažnai būna dėl tulžies, kuri išsilieja iš tulžies pūslės ir patenka ant žuvies mėsos.

Tačiau patiekalą galima išgelbėti. Norint pašalinti kartumą, galima pasinaudoti šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis ir salierais. Susmulkinkite žoleles ir pabarstykite jomis žuvies gabalėlius arba pridėkite jų į žuvies sriubą ar salotas.

Jei kartumas jaučiamas troškintoje žuvyje, rekomenduojama ją dar kartą patroškinti, pridėjus morkų ir svogūnų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus