Gardūs lašišos iešmeliai su citrinos sultimis ir grikių žiedų medumi.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
2. Įdubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką, grikių žiedų medų bei garstyčias. Viską gerai išmaišykite ir kelioms minutėms palikite marinatą šaldytuve.
3. Lašišos filė supjaustykite į nedidelius kvadratėlius ir įtrinkite į juos atvėsusį marinatą.
4. Ant medinių iešmelių sumaukite paruoštus lašišos gabalėlius ir išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi.
5. Kepkite ne ilgiau kaip 15 minučių.
2. Įdubenį išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką, grikių žiedų medų bei garstyčias. Viską gerai išmaišykite ir kelioms minutėms palikite marinatą šaldytuve.
3. Lašišos filė supjaustykite į nedidelius kvadratėlius ir įtrinkite į juos atvėsusį marinatą.
4. Ant medinių iešmelių sumaukite paruoštus lašišos gabalėlius ir išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi.
5. Kepkite ne ilgiau kaip 15 minučių.
Ingredientai
* 500 g lašišos filė
* 1/2 citrinos sulčių
* 1 v. š. alyvuogių aliejaus
* 2 v. š. grikių žiedų medaus
* 1 v. š. garstyčių
* 1 skiltelės česnako
* druskos
* pipirų
* 1/2 citrinos sulčių
* 1 v. š. alyvuogių aliejaus
* 2 v. š. grikių žiedų medaus
* 1 v. š. garstyčių
* 1 skiltelės česnako
* druskos
* pipirų
Siųsti atsiliepimą