10 geriausių hečbekų, kuriuos galima įsigyti 2024 m.

Hečbekų segmentui automobilių rinkoje atstovauja daugybė modelių: nuo ekonomiškų ir praktiškų iki galingų ir elegantiškų. Ekspertai išskyrė dešimt geriausių hečbeko pasiūlymų, kuriuos verta apsvarstyti.

 

10-oji vieta: 10 vieta: 3

Šis automobilis tarp hečbekų išsiskiria elegantiška išvaizda, puikia dinamika ir prabangiu interjeru. Automobilis siūlomas su benzininiais ir dyzeliniais varikliais, taip pat su lengvu hibridiniu variantu.

9 vieta: Škoda Scala

Šis hečbekas – praktiškumo įsikūnijimas, pasižymintis erdviu salonu ir didele bagažine, be to, turi platų variklių pasirinkimą. Scala taip pat gali būti ir universalas.

8 vieta: Ford Focus

Šis modelis rinkoje išpopuliarėjo dėl savo dinamiškumo, komforto ir prieinamos . Focus galima įsigyti su benzininiais, dyzeliniais ir hibridiniais varikliais.

 

7-oji vieta: Astra

Tai atnaujintas hečbekas, siūlantis madingą dizainą, naujausias technologijas ir įvairius variklius. Astra taip pat galima įsigyti kaip universalą.

 

6 vieta: Toyota Corolla

Šis hečbekas garsėja patikimumu, erdviu salonu, ekonomiškumu ir vairavimo komfortu. Corolla galima įsigyti su benzininiais ir hibridiniais varikliais.

5 vieta: Clio

Šis elegantiškas hečbekas pasižymi erdviu interjeru ir neblogu komfortu važiuojant. Galimi benzininiai ir dyzeliniai varikliai.

 

4 vieta: Renault Megane E-Tech

Šis elektrinis hečbekas žavi moderniu dizainu, pažangiomis technologijomis ir dinamiškomis eksploatacinėmis savybėmis. Megane E-Tech galima įsigyti su įvairios talpos baterijomis.

3 vieta: Citroen C4

Šis hečbekas traukia dėmesį unikaliu dizainu, patogiu interjeru ir plačia variklių gama, įskaitant benzininius, dyzelinius ir hibridinius variantus.

 

2 vieta: Škoda Octavia

Octavia hečbekas yra puikus pasirinkimas ieškantiems C klasės automobilio, kuriame dera praktiškumas, ir prieinamumas.

 

1 vieta: Honda Civic

Civic hečbekas garsėja sportišku dizainu, galingu varikliu ir erdviu interjeru. Tai patikimas ir stilingas pasirinkimas tarp C klasės automobilių.

 

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos