Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

10 klaidų perkant automobilį: šios klaidos padidina išlaidas

Adomas Račkauskas

Automobilio turėjimas yra didelė finansinė atsakomybė, tačiau daugelis vairuotojų netyčia gali išleisti daugiau pinigų nei turėtų. Ekspertai nustatė 10 dažniausiai pasitaikančių klaidų, kurios gali gerokai paploninti jūsų piniginę.

Neatsižvelgimas į bendrą nuosavybės kainą: Įvertinti ne tik automobilio kainą, bet ir draudimo, degalų, techninės priežiūros ir nusidėvėjimo išlaidas, kad susidarytumėte tikslesnį savo išlaidų vaizdą.

Perkamas netinkamas : Prieš rinkdamiesi automobilį apsvarstykite savo poreikius, biudžetą ir gyvenimo būdą. Pirkdami didesnį ar galingesnį automobilį, nei jums reikia, galite patirti papildomų išlaidų.

Brangių pardavėjo priedų pirkimas: Įvertinkite, ar reikia papildomų pardavėjo paslaugų, pavyzdžiui, pratęstų garantijų, ir palyginkite kainas.

Naudotų automobilių ignoravimas: Apsvarstykite galimybę įsigyti geros būklės naudotą automobilį, kad sutaupytumėte pradiniam įnašui ir išvengtumėte greito nuosmukio.

Atsisakymas derėtis: Nevenkite derėtis, iš anksto ištirkite kainas ir būkite pasirengę atmesti nepalankų pasiūlymą.

Nepakankamas automobilio istorijos patikrinimas: Atidžiai išstudijuokite naudoto automobilio istoriją, kad išvengtumėte paslėptų problemų.

Nepakankama : Net jei automobilis atrodo geros būklės, paprašykite, kad jį patikrintų kvalifikuotas mechanikas.

Nepalankus kreditas: Prieš sutikdami imti kreditą ištirkite įvairių bankų ir kredito unijų pasiūlymus.

Nepasinaudojimas draudimo nuolaidomis: Sužinokite apie galimas draudimo nuolaidas, susijusias su saugiu vairavimu ar papildomomis saugos priemonėmis.

Nepakankamas refinansavimas: Apsvarstykite galimybę refinansuoti automobilio paskolą, kad sumažintumėte palūkanų normas ir mėnesines įmokas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą