3 situacijos arba priežastys, rodančios, kad laikas mesti darbą

3 priežastys mesti darbą

Tam tikru momentu daugelis žmonių susimąsto, ar nereikėtų keisti darbo. Žinoma, sprendimas turėtų būti priimtas apgalvotai, pasveriant visus už ir prieš. Tačiau būna akimirkų, kai ištverti ne tik neįmanoma, bet ir nėra prasmės. Išvardijame 3 tokias situacijas, kurios sako, kad judėti toliau.

Jums per mažai mokama

Negaunant vidutinio atlyginimo yra didžiulis postūmis pasakyti: „Man jau gana“. Žinoma, galite bandyti paprašyti didesnio atlyginimo. Bet jei jau tai apdarėte, turėtumėte galvoti apie planą B.

Paradoksalu, tačiau daugelis moterų šiandien vis dar gauna mažesnį atlyginimą nei už tokį patį darbą. Netgi būna tokių situacijų, kai naujas darbuotojas gauna daugiau nei ilgiau dirbusi ir daugiau pareigų turėjusi . Tačiau tokios neteisybės toleruoti negalima.

Jaučiatės nematomas arba neįvertintas

Jei manote, kad esate nepakankamai įvertintas ir nėra jokio būdo pakoreguoti aukščiausios vadovybės požiūrį, apsvarstykite pasitraukimo strategiją.

Taip dažnai nutinka tiems, kurie biure dirba nuo 5 iki 15 metų. Siūlai idėjas, bet niekas į jas nekreipia dėmesio. Jūs neturite teisės balsuoti. Tai gali būti ženklas, kad ten, kur dirbate, nėra galimybių augti ir tobulėti.

Įmonė kurioje dirbate neturi ateities

Pagalvokite, kuo norėtumėte dirbti po kelerių metų? Jei gausite savo viršininko pareigas, ar būsite laimingi? Kartais pamirštame perspektyvą ir vidines ambicijas. Galbūt jums patinka dabartinės pareigos, bet ar norite taip dirbti visą likusį gyvenimą? Labai svarbu į klausimus atsakyti sąžiningai.

Išeiti iš AMP versijos