5 įprasti dalykai, kurie pritraukia pinigus ir turtus į jūsų namus

pritraukia pinigus ir turtus į jūsų namus

Prietaringi žmonės įsitikinę, kad kasdieniai dalykai, su kuriais susiduriame kasdien ir daugelio jų nesureikšminame, gali atnešti turtus ir laimę. Straipsnyje pateikiame dažniausiai pasitaikančių dalykų, kurie pritraukia pinigus, sąrašą.

Vinys

Daugelis yra įpratę manyti, kad vinis naudojamas tik statybose. Tiesą sakant, pats daiktas yra žinomas ne tik dėl savo praktinės paskirties, bet ir dėl savo magiškų savybių. Atlikdamas amuleto vaidmenį, jis saugo savininką nuo vagių ir pavydžių žmonių.

Kad talismanas veiktų, pritvirtinkite jį prie laukinių durų. Ant jo geriau nieko nekabinti, nes pakabintas daiktas gali susilpninti amuleto galią.

Vilnonis siūlas

Verta patikslinti, kad turima omenyje raudonos vilnos siūlas, nes ši simbolizuoja gerovę. Raudoni siūlai naudojami ritualuose arba dedami į piniginę, kad pritrauktų pinigų.

Nusipirkite siūlą, apvyniokite jį aplink medinį pagaliuką ir padėkite po lova. Tai bus savotiškas sėkmės magnetas, o gyvenimas pastebimai pasikeis.

Medus

Mažai kas žino, kad medus turi magiškų savybių. Natūralus šviežias medus pritraukia į namus turtus ir klestėjimą.

Figūrėlės

Kai kuriems figūrėlės yra dekoro dalis arba įprasta , tačiau kai kurios jų savininkui gali atnešti sėkmės. Populiari figūrėlė pinigų pritraukimui – rupūžė trimis kojomis. Pasak , Buda įsakė rupūžei padėti žmonėms po to, kai ji pridarė daug blogų dalykų.

Dramblio figūrėlė gali būti ir talismanas. Pasak legendos, tai ne tik atneša materialinę gerovę, bet ir apsaugo savininką bei namą nuo piktųjų dvasių ir pavydžių žmonių. Feng shui dramblys laikomas klestėjimo simboliu.

Augalai

Daugelis žmonių žino pinigų medį. Tikima, kad su tinkama priežiūra ir meile tai tikrai atsipirks šeimininkui ir suteiks jam sėkmės, nes jautriai reaguoja į žmogaus jausmus ir supras, vertas jis norimos gerovės, ar ne.

Išeiti iš AMP versijos