Absoliučiai naujas Volkswagen Passat Pro debiutuos šių metų rugsėjį

Volkswagen Passat Pro

pristato savo naująjį patobulintą modelį – Volkswagen Passat Pro, kuris rugsėjį pasirodys Kinijos rinkoje. Šis naujasis modelis jau užfiksuotas Kinijos Pramonės ir informacinių technologijų ministerijos duomenų bazėje, todėl jau dabar žinomi pagrindiniai automobilio parametrai bei realios .

 

Naujasis dizainas ir dimensijos

Volkswagen Passat Pro bus sukurtas pagal Volkswagen ID elektromobilių stilių. Nors automobilio ratų bazė išliks tokia pati dabartinio modelio (2871 mm), jo ilgis padidės iki 5006 mm. Be to, taps platesnis (1850 mm) ir aukštesnis (1489 mm) lyginant su dabartiniu Passat Pro, kurio plotis ir aukštis yra atitinkamai 1836 mm ir 1469 mm.

Galingi ir efektyvūs varikliai

Naujasis sedanas išlaikys turbininius variklius – 1,5 litro ir 2,0 litro. Šie generuos 160 ir 220 arklio galių, suteikdami automobiliui puikias dinamikos ir efektyvumo savybes.

 

Modernus ir inovatyvus salonas

Nors dar nėra oficialių salono nuotraukų, spėjama, kad naujasis Passat Pro gali turėti tris ekranus priekinėje panelėje, panašiai kaip naujasis Tiguan L Pro. Tai suteiks vairuotojams ir keleiviams dar daugiau komforto ir modernumo.

 

Išskirtinė patirtis

Volkswagen Passat Pro bus ne tik didesnis ir galingesnis, bet ir žymiai modernesnis. Naujausi inžineriniai sprendimai bei dizaino inovacijos padarys šį automobilį vienu iš lyderių savo segmente.

Su nekantrumu laukiame rugsėjo mėnesio, kai šis įspūdingas modelis oficialiai debiutuos ir bus galima įvertinti visas jo galimybes bei naujoves. Passat Pro neabejotinai taps puikiu pasirinkimu tiems, kurie vertina aukštą kokybę, modernų dizainą ir puikias technines savybes.

Išeiti iš AMP versijos