Apelsinų pyragas, kuriam tereikia 3 ingredientų: saldus ir aromatingas desertas

Skanus apelsinų pyragas iš 3 ingredientų

Namie kepti visada įdomiau ir skaniau. Ir nemanykite, kad norint iškepti puikų desertą reikia daug laiko praleisti virtuvėje. Kvapnų, minkštą ir saldų skanėstą prie arbatos galima pasigaminti vos iš trijų ingredientų.

Kokių produktų reikia:

Patartina įdėti šiek tiek sviesto. Užtenka vieno gabalėlio.

Kaip pagaminti apelsinų pyragą?

  1. Nuplaukite du apelsinus ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Užvirus virkite juos tik penkias minutes. Tada supjaustykite dideliais gabalais. Iš jų pašalinkite sėklas.
  2. Naudodami trintuvą apelsinus paverskite tyrele. Tada į mišinį įmaišykite persijotus miltus ir kondensuotą pieną.
  3. Gerai išmaišykite tešlą ir supilkite ją į kepimo formą, išteptą sviestu.
  4. Desertą reikia kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 minučių.
  5. Paruoštą pyragą apliekite pusės apelsino sulčių ir nedidelės dalies kondensuoto pieno mišiniu.
Išeiti iš AMP versijos