Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Apple” gali atšaukti labai laukiamo „iPhone” išleidimą: kas apie tai žinoma?

iPhone Fold
Donatas Varnas

Kalbame apie „ Fold”, pirmąjį bendrovės sulankstomą išmanųjį telefoną. Jo išleidimo tikėtasi 2026 m., tačiau kūrėjas susidūrė su daugybe techninių problemų.

Kompanija „” prie savo pirmojo sulankstomo išmaniojo telefono dirbo nuo 2017 m. Šaltiniai mano, kad bendrovė stengiasi garsiai įžengti į rinką, todėl neskuba išleisti įrenginio. Tačiau nauji nutekėjimai teigia, kad galime tokio įrenginio niekada neišvysti.

Anksčiau jau buvo pranešta, kad sulankstomas „iPhone” debiutuos tik 2026 m. Tačiau vėliau informatoriai pranešė, kad „Apple” sustabdė tokio įrenginio kūrimą dėl sugedusių ekranų – o dabar problemos pasitvirtino.

Pažymima, kad „Apple” inžinieriai niekaip negali sulankstomo telefono ekrano kokybės: „Apple” tam kelia aukštus reikalavimus, tačiau kol kas nė vienam tiekėjui to nepavyko padaryti.

Įmonė stengiasi panaikinti raukšlę, kuri susidaro ekrano viduryje dėl daugkartinio lankstymo, ir vis dar dirba prie vyrių konstrukcijos, kuri leistų ekranui gulėti idealiai plokščiai, be išgaubimų ar įdubimų viduryje. Be to, „Apple” svarsto galimybę užpildyti skydelius polimerinėmis medžiagomis, tokiomis silikonas ar akrilatas, kad sumažėtų šviesos atspindėjimo problemos.

Dėl šios priežasties tariamo „iPhone Fold” išleidimo data buvo nukelta iš 2026 m. į 2027 m. Tačiau „Apple” vadovybei artimi analitikai nuogąstauja, kad „iPhone Fold” išleidimas gali būti atidėtas neribotam laikui arba apskritai atšauktas, nes esamos sulankstymo „dar nepasiekė tokio lygio, kuris leistų realizuoti tokį „iPhone”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą