„Apple” greitu metu išleis atnaujinimą, kuris išgelbės „iPhone 15 PRO” nuo perkaitimo

Kompanija „” paskelbė, kad itin didelis „ Pro” atsiranda dėl programinės įrangos klaidų. Tai atsitinka pirmosiomis įrenginio veikimo dienomis, nes „iOS 17” turi tam tikrų trūkumų, o išmanusis vis dar aktyviai konfigūruojamas. Dėl operacinės sistemos klaidos kai kurios programos perkrauna operacinę sistemą, dėl to jis ir pradeda kaisti.

Pirmąsias kelias dienas po įrenginio nustatymo ar atkūrimo dėl padidėjusios foninės veiklos prietaisas gali būti šiltesnis nei įprastai. „Apple” aptiko „iOS 17” klaidą, ji bus ištaisyta artimiausiame programinės įrangos atnaujinime.

Bendrovė taip pat bendradarbiauja su programėlių, dėl kurių įkaista „iPhone”, kūrėjais, kad kuo greičiau išleistų atnaujinimus, kurie ištaisytų padėtį. Visų pirma tai taikoma „”, „Uber” ir „Asphalt 9” programoms. Pažymima, kad „Instagram” jau ištaisė klaidą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos