„Apple” paskelbė informaciją apie 2024 m. birželio 10-14 d. vyksiančią WWDC konferenciją

WWDC konferencija internetu 2024

Šiandien „” paskelbė informaciją apie 35-ąją kasmetinę pasaulinę programuotojų konferenciją, kuri vyks nuo birželio 10 d., pirmadienio, iki birželio 14 d., penktadienio. ir visi tokie nuo 2020 m., 2024 vyks internetu ir bus nemokama visiems kūrėjams.

WWDC 2024 bus rengiamos internetinės sesijos ir seminarai, kad programuotojai galėtų susipažinti su naujomis funkcijomis ir programine įranga, kurios bus paskelbtos konferencijoje.

Pirmadienį, birželio 10 d., „Apple” surengs pagrindinę WWDC 2024 parodą, kurioje bus pristatytos „iOS 18”, „iPadOS 18”, „tvOS 18”, „macOS 15”, „watchOS 11” ir „visionOS 2”. Ją bus galima pamatyti programuotojų programėlėje, bendrovės svetainėje ir „YouTube”.

Nepaisant to, kad WWDC 2024 yra internetinis renginys, „Apple” dar kartą planuoja surengti specialų renginį atrinktiems programuotojams ir studentams birželio 10 d. „Apple Park” miestelyje Kupertine, Kalifornijoje. „Apple Park” dalyviai galės stebėti pagrindinį pranešimą ir pranešimus „State of the Union”, susitikti su „Apple” darbuotojais ir dalyvauti „Apple Design Awards” apdovanojimų ceremonijoje.

Renginyje „Apple Park” gali dalyvauti dabartiniai „Apple” programuotojų programos dalyviai, „Apple Entrepreneur Camp” absolventai, ankstesnių „Swift Student Challenges” konkursų nugalėtojai ir dabartiniai „Apple Developer Enterprise Programme” dalyviai, o bendrovė dalyvius atrinks atsitiktinės loterijos būdu.

Paprastai „Apple” rengia „Swift Student Challenge” konkursą, kai paskelbiamos WWDC datos, tačiau šiemet konkursas prasidėjo anksčiau. Nugalėtojai bus paskelbti ketvirtadienį, kovo 28 d. Jiems bus suteikta dalyvauti specialiame šou „Apple Park”, o 50 išskirtinių nugalėtojų bus pakviesti trims dienoms atvykti į Kupertiną.

Papildomą informaciją apie WWDC 2024 „Apple” kūrėjams pateiks el. paštu, „Apple Developer” programėlėje ir svetainėje.

Išeiti iš AMP versijos