„Apple” teigia, kad 27 colių „iMac” su „Apple Silicon” procesoriumi nebus

iMac su 27 colių ekranu nebus

Technologijų kompanija „” portalui „The Verge” patvirtino, kad neplanuoja gaminti naujo 27 colių „iMac” su „Apple Silicon”.

Per pastaruosius dvejus metus „Apple” nutraukė 27 colių „iMac” ir „iMac Pro” su „” procesoriumi gamybą ir kol kas neišleido didesnio ekrano „iMac” su „Apple Silicon” lustu, kuris jį pakeistų, todėl neseniai atnaujintas 24 colių „iMac” su M3 lustu liko vienintelis „viskas viename” stalinis . Klientams, kuriems reikia didesnio stalinio kompiuterio, „Apple” rekomenduoja 27 colių „Studio” ekraną derinti su „Mac Studio” arba „Mac ”.

Citata iš pranešimo:

„Apple” atstovas ryšiams su visuomene Starlane Mesa patvirtino bendrovės planus „The Verge”. Bendrovė ragina tuos, kurie tikėjosi didesnio „iMac”, apsvarstyti galimybę įsigyti „Studio Display” ir „Mac Studio” arba „Mac mini”.

Pažymėtina, kad „Apple” negamins tik 27 colių „iMac”, taigi didesnio ekrano „iMac” vis dar galimas. Praėjusį mėnesį vienas iš „Bloomberg” darbuotojų Marcas Gurmanas teigė, kad „Apple” vis dar kuria „iMac Pro” su 32 colių ekranu, o jis bus išleistas m. pabaigoje arba 2025 m. Kompanijos „Apple” analitikas Ming-Chi Kuo taip pat tikisi, kad 32 colių „iMac” su mini LED apšviestu ekranu pasirodys 2025 m.

Išeiti iš AMP versijos