„Apple” vietoj „Plus” modelio išleis ploniausią „iPhone” istorijoje

Kompanija „Apple” ruošiasi pristatyti ploniausią visų laikų „iPhone”. Tikėtina, kad modelis vadinsis „ Slim” ir gali būti išleistas 2025 m. rugsėjį kartu su „iPhone 17” linija. Informaciją pranešė  net trys šaltiniai, kurie turėjo progos susipažinti su projektu.

Naujasis „Slim” modelis pakeis didelį „iPhone Plus”. Priežastis, dėl kurios „Apple” atsisako „iPhone Plus”, yra menki „ Plus” ir „15 Plus” modelių pardavimai – jie yra dar mažiau paklausūs nei „iPhone 12” ir „13 mini”.

Žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad ploniausias „iPhone Slim” bus brangesnis už „Pro Max” modelį, kurio kaina prasideda nuo 1200 JAV dolerių. Didesnę kainą lems naujo tipo ekranas, kuris pirmą kartą pasirodė ploniausiame „ Pro” M4 luste.

Planuojama, kad „iPhone 17” linija bus tokia:

  • „iPhone 17”;
  • „iPhone 17 Pro”;
  • „iPhone 17 Pro Max”;
  • „iPhone 17 Slim” (pavadinimas gali keistis).

2025 m. „Apple” taip pat ketina išleisti biudžetinį „iPhone SE”. Išmaniojo telefono dizainas bus panašus į bazinį „iPhone 14”. Tikėtina, kad išmaniojo telefono pristatymas įvyks kitų metų .

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos