Apsipirkinėjimo mėgėjų rojus: 10 madingiausių pasaulio miestų kuriuose būtina apsipirkti

Kur geriausia apsipirkti

Sudarytas geriausių miestų apsipirkti reitingas. Paryžius pelnytai užėmė pirmąją vietą. Prancūzijos sostinėje įsikūrę daugiau 30 prekių ženklų.
Antroje vietoje atsidūrė Tokijas. Ten yra daugiau kaip 2 200 prekybos centrų. Į reitingą taip pat įtraukti , Stokholmas ir Kopenhaga.

Daugeliui keliautojų apsipirkimas yra viena mėgstamiausių dalių. Taip malonu nusipirkti žavių dovanų sau ir savo artimiesiems.

Paryžius jau kelis dešimtmečius yra ir grožio sostinė. Jis taip pat yra labiausiai aptarinėjamas ir labiausiai lankomas miestas pasaulyje.

Paryžiuje įsikūrę daugiau nei 30 pasaulinių prekių ženklų. Į Prancūzijos sostinę kasmet atvyksta milijonai turistų. O garsiausi dizaineriai, modeliai, aktoriai ir muzikantai iš viso pasaulio susirenka į mados savaitę.

Tokijas yra antras geriausias miestas apsipirkti. Japonijos sostinėje yra daugiau kaip 2200 prekybos centrų. Ten galima nusipirkti absoliučiai viską.

Apskritai madingiausių pasaulio miestų dešimtukas atrodo taip:

  1. Paryžius
  2. Tokijas
  3. Dubajus
  4. Milanas
  5. Stokholmas
  6. Niujorkas
  7. Seulas
  8. Majamis
  9. Kopenhaga

Tikimasi, kad turistų srautas į šiuos miestus tik didės. Visų pirma ten organizuojamos įvairios apsipirkimo ekskursijos. Naudodamiesi šia paslauga galite ne tik grožėtis miesto grožiu, bet ir aplankyti visas garsiausias jo prekybos vietas.

Išeiti iš AMP versijos