Sunku rasti žmogų, kuris nemėgtų kvapnių ir sultingų mandarinų. Tikriems mandarinų fanams šis bandelių receptas labai patiks. Sudėkite paprasčiausius ingredientus ir gausite puikų rezultatą. Mandarinų skonio bandeles su šokoladu įvertins kiekvienas.
Ingredientai:
- Nulupti mandarinai – 400 g;
- Kiaušiniai – 3 vnt;
- Pieno – 100 ml;
- Cukraus – 100 g;
- Mielės – 10 g;
- Miltai – 400-450 g;
- Šokolado masės įdarui.
Paruošimas:
- Sumaišykite nuluptus mandarinus, kiaušinius, pieną ir cukrų mikseriu.
- Gautą masę pertrinkite per smulkų sietelį, kad neliktų visų mandarinų plėvelių. Į mišinį suberkite mieles ir gerai išmaišykite.
- Dalimis suberkite miltus ir užminkykite vientisą elastingą tešlą. Jei tešla per daug lipa prie rankų, įpilkite šiek tiek aliejaus. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite valandą šiltoje vietoje. Per šį laiką tešla kelis kartus padidės.
- Padalykite tešlą į 8 lygias dalis ir iš kiekvienos dalies suformuokite tvarkingą rutuliuką. Paruoštus rutuliukus sudėkite į padalytą skardą, patepkite aliejumi, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje dar 25 minutėms.
- Aptepkite bandeles kiaušinio tryniu, sumaišytu su trupučiu vandens.
- Konditeriniu maišeliu į kiekvieną bandelę pripildykite šokolado masės.
- Mandarinų bandeles kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi