Atgaivinta senoji „Samsung Galaxy C” serija: be didelio anonso pasirodė naujas telefono modelis C55 su ekologiškos odos nugarėle

Samsung Galaxy C55

Bendrovė „” be didelių anonsų po 7 metų atgaivino „Galaxy C” ženklą su nauju modeliu „Galaxy C55”. Prietaisas konkuruos su „Redmi” ir kitais biudžetinio segmento išmaniaisiais telefonais.

Viena iš „C55” ypatybių yra kamerų sistema. Pagrindinis 50 megapikselių jutiklis žada aukštos kokybės nuotraukas, o 8 MP itin plataus kampo objektyvas gali fiksuoti plačius kraštovaizdžius ir grupines nuotraukas. Priekyje yra 50 megapikselių asmenukių kamera.

Taip pat verta paminėti, kad „Galaxy C55” nugarėlė padengta ekologiška oda – neįprasta medžiaga „Samsung” išmaniesiems telefonams. Paprastai bendrovė neeksperimentuoja su medžiagomis ir nebrangiuose išmaniuosiuose telefonuose naudoja plastiką, o brangesniuose – stiklą. Eko oda nudažyta juodos ir oranžinės spalvos atspalviais.

C55 telefonas

Samsung Galaxy C55 specifikacijos

Samsung Galaxy C55 nuotrauka

Samsung Galaxy C55 8/256 GB ir 12/256 GB versijos kainuoja 275 ir 320 JAV dolerių. Kol kas išmanusis telefonas išleistas tik Kinijoje, pasaulinio anonso turėtume tikėtis vėliau.

Iš esmės „Galaxy C55” yra supaprastinta „Galaxy M55” , kurios kaina Europoje yra 400 eurų. Tai palyginti nebrangus prietaisas, kuris kai kuriais atžvilgiais yra šaunesnis už aukščiausios klasės „Galaxy S24”.

Išeiti iš AMP versijos