Atrodo, nieko naujo: “Samsung Galaxy S25 Ultra” gaus į “Galaxy Note 7” panašų dizainą

S25 Ultra bus panašus į Note 7

Gerai žinomas “Ice Universe” informatorius savo paskyroje X platformoje pranešė apie nutekėjimą, susijusį su būsimo flagmano “Samsung S25 Ultra” dizainu. Pasak jo, “Samsung” planuoja flagmano modeliui “Galaxy S25 Ultra” suteikti užapvalintus kampus, todėl jis atrodys liūdnai pagarsėjusio “Galaxy Note 7” dizainas.

“Galaxy Note7” išgarsėjo ne tik dėl savo dizaino, bet ir dėl rimtų problemų, dėl kurių kilo gaisrų ir sprogimų. Dėl šių problemų “Samsung” buvo priversta iš rinkos atšaukti visus “Note 7” įrenginius. Tačiau, nepaisant šių problemų, daugelis naudotojų teigiamai atsiliepė apie šio išmaniojo telefono dizainą ir funkcionalumą.

Atsižvelgiant į neigiamą “Note 7” istoriją, grįžimas prie panašaus dizaino gali būti rizikingas “Samsung” žingsnis. Tačiau atsižvelgiant į technologijų pažangą ir patobulintus gamybos procesus, tikėtina, kad bendrovė sugebėjo pasimokyti iš savo praeities klaidų ir išvengti panašių problemų ateityje.

Ice Universe insaideris turi patikimo informacijos apie naujus Samsung prietaisus šaltinio reputaciją. Daugelis jo prognozių jau anksčiau pasitvirtino, o tai prideda svorio jo teiginiams apie “Galaxy S25 Ultra” dizainą.

Nors apie “Galaxy S25 Ultra” vis dar yra gandų lygio, naudotojai gali tikėtis tolesnių nutekėjimų ir oficialių “Samsung” pareiškimų, kurie atskleis daugiau informacijos apie būsimo flagmano dizainą ir specifikacijas.

Išeiti iš AMP versijos