Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskleistas „HUAWEI Watch Fit 3” dizainas, kaina ir specifikacijos

Donatas Varnas

Vienos Vokietijos internetinės svetainėje buvo atskleistas dar neišleistas išmanusis laikrodis „HUAWEI Watch ”. Būsimai naujovei skirtame puslapyje atskleidžiamos pagrindinės jo specifikacijos, taip pat su skirtingais korpuso ir dirželio spalvų variantais.

Remiantis šia , įtaisas turės 1,82 colio OLED ekraną su 480×480 pikselių raiška ir metalinį juodos, pilkos, auksinės arba rožinės spalvos korpusą, kurio matmenys bus 36,3×43,2×9,9 mm, o svoris – 26 g (be dirželio).

- Reklama -

HUAWEI Watch Fit 3 laikrodis

Kitos paminėtos specifikacijos: 4 GB integruotos atminties, „Bluetooth 5.2” ir GPS moduliai, integruotas garsiakalbis ir mikrofonas skambučiams. Laikrodyje bus įrengtas standartinis jutiklių rinkinys, skirtas širdies ritmui ir deguonies kiekiui kraujyje matuoti. Taip pat žadama daugybė sporto režimų ir treniruočių su kalorijų sekimu.

HUAWEI Watch Fit 3 laikrodis 2

Už „HUAWEI Watch Fit 3” veikimo laiką atsakinga 400 mAh baterija (iki 10 dienų naudojimo). Numatomas , per kurį galima visiškai įkrauti laikrodį naudojant pridedamą dviejų kontaktų įkroviklį, yra 1 valanda ir 8 minutės.

Pasak mažmenininko, išmanųjį laikrodį bus galima įsigyti su odiniu arba fluoroelastomeriniu dirželiu, kurių kaina atitinkamai 179 EUR ir 159 EUR.

- Reklama -

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą