Atskleistas „HUAWEI Watch Fit 3” dizainas, kaina ir specifikacijos

HUAWEI Watch Fit 3

Vienos Vokietijos internetinės parduotuvės svetainėje buvo atskleistas dar neišleistas išmanusis laikrodis „HUAWEI Fit 3”. Būsimai naujovei skirtame puslapyje atskleidžiamos pagrindinės jo specifikacijos, taip pat su skirtingais korpuso ir dirželio spalvų variantais.

Remiantis šia informacija, įtaisas turės 1,82 colio OLED ekraną su 480×480 pikselių raiška ir metalinį juodos, pilkos, auksinės arba rožinės spalvos korpusą, kurio matmenys bus 36,3×43,2×9,9 mm, o – 26 g (be dirželio).

Kitos paminėtos specifikacijos: 4 GB integruotos atminties, „Bluetooth 5.2” ir GPS moduliai, integruotas garsiakalbis ir mikrofonas skambučiams. Laikrodyje bus įrengtas standartinis jutiklių rinkinys, skirtas širdies ritmui ir deguonies kiekiui kraujyje matuoti. Taip pat žadama daugybė sporto režimų ir treniruočių su kalorijų sekimu.

Už „HUAWEI Watch Fit 3” veikimo laiką atsakinga 400 mAh (iki 10 dienų naudojimo). Numatomas , per kurį galima visiškai įkrauti laikrodį naudojant pridedamą dviejų kontaktų įkroviklį, yra 1 valanda ir 8 minutės.

Pasak mažmenininko, išmanųjį laikrodį bus galima įsigyti su odiniu arba fluoroelastomeriniu dirželiu, kurių kaina atitinkamai 179 EUR ir 159 EUR.

Išeiti iš AMP versijos