Automobilių mechanikas įvardijo automobilių gamintojus, iš kurių niekada nepirktų automobilio

Range Rover

Užsienio socialiniuose tinkluose yra nemažai populiarių automobilių ekspertų, kurie periodiškai pateikia naudotojams rekomendacijas, kokios markės ar modelio automobilį reikėtų pirkti.

Tačiau yra tikrai profesionalių specialistų, kurie su malonumu gali patarti. Vienas iš tokių – bemaž 20 metų viename iš Vilniaus autoservisų dirbantis Valdas. Autoserviso darbuotojo buvo paprašyta įvardyti tris automobilių markes, kurių automobilių jis niekada nepirktų sau. Štai atrodė jo anti-TOP.

 

1-oji vieta – “Hyundai

Valdas jau seniai turi savo nuomonę apie šios korėjiečių markės gaminius. Ir ji toli gražu nėra pati maloniausia. Eksperto nuomone, “ yra tik 2-5 tūkst. eurų pigesni už konkurentus. Tačiau jei pažvelgtume į jų kokybę, jie turėtų kainuoti 20 tūkst. dolerių mažiau nei kitų markių analogai.

2 vieta – Kia

Turint omenyje griežtai neigiamą požiūrį į “Hyundai”, nenuostabu, kad panašios nuomonės laikosi ir apie “Kia”, nes mano, kad tai iš esmės tas pats “Hyundai”.

3 vieta – Jaguar / Land Rover

Valdo nuomone, šie automobiliai yra labai problemiški.

Specialisto teigimu, jei jis pirktų automobilį 3 metams, tikriausiai galėtų rinktis ir “Jaguar” ir “”, nes šie automobiliai teoriškai be gedimų gali atlaikyti 3 metus. Tačiau paskui šyptelėjęs pridūrė – “tikėkimės”, aiškiai leisdamas suprasti, kad tai sarkazmas.

 

Išeiti iš AMP versijos