“Bitcoin” vertė akimirksniu nukrito iki 59 000 JAV dolerių

Bitcoin kursas krenta

Kriptovaliutų investuotojai nerimauja dėl bitkoino kritimo. Šiuo metu BTC valiuta yra žemiau 59 000 JAV dolerių ribos. Staigus 4,5 % kritimas sukėlė padidėjusį aktyvumą, o bitkoinų baimės indeksas pasiekė pesimistinį 30 punktų lygį.

Bitkoinas patyrė dar vieną reikšmingą korekciją, kuri buvo šeštoji šiame cikle. Paskutinis kritimas, trukęs 17 dienų, buvo vienas sparčiausių ir staigiausių – turto kaina sumažėjo beveik 20 %. Žinomas kriptovaliutų prekiautojas Daan Crypto Trades šią korekciją palygino su panašiais praeities atvejais, pabrėždamas, kad pirmasis truko 12 dienų po “ ETF” pardavimo, o antrasis – 17 dienų po SVB žlugimo.

Neapibrėžtu laikotarpiu techniniai rodikliai teikia vilčių dėl galimo kainos atsigavimo. Analitikas Ali Martinezas pažymėjo, kad bitkoino MVRV santykis (dabartinės kainos ir vidutinės kiekvienos įsigytos / žetono kainos santykis – red. past.) nuo m. vasario mėn. ketvirtą kartą nukrito žemiau -8,4 %, kaskart sukeldamas žymų BTC kainos šuolį 63 %, 100 %, 92 % ir 28 %. Analitikas mano, kad dabar yra puikus metas pirkti skaitmeninį auksą.

Išeiti iš AMP versijos