Bulvių košę daugelis suvokia kaip paprastą, standartinį garnyrą, kurio neįmanoma patobulinti. O žiemą, kai laikomų bulvių kokybė gali būti ne pati geriausia, šis garnyras gali pasirodyti neskanus. Tačiau patiekalą galima išgelbėti. Situaciją galima pakeisti naudojant du papildomus ingredientus.
Kokie tai ingredientai?
Net nebandykite į bulvių košę pilti daržovių sultinio ir dėti margarino! Pagrindiniai ingredientai yra sviestas ir pienas.
Atrodytų akivaizdu. Tačiau yra keletas svarbių niuansų.
Taigi, sviestas turėtų būti riebus. Kalbant apie pieną, jis neturėtų būti šaltas. Pienas turėtų būti pašildytas, bet neužvirintas.
Sutraiškę išvirusias bulves įdėkite gabalėlį suminkštinto sviesto ir užpilkite nedidelį kiekį šilto pieno. Tada viską sumaišykite iki vientisos masės.