Kartu su pavasariu ir šiluma daugelis žmonių nori išsikepti skanios mėsos. Sužinokite, kaip marinuoti šonkauliukus, kad jie būtų kuo skanesni.
Minkštos ir skanios mėsos paslaptis – tinkamas marinatas.
Sultingi šonkauliukai ant grotelių
Sudedamosios dalys:
- 1 kilogramas šonkaulių;
- 4 raudonosios paprikos;
- 2 svogūnai;
- 100 g barbekiu padažo;
- druskos ir pipirų pagal skonį;
- 20 g augalinio aliejaus.
Paruošimas:
- Nuplaukite ir nusausinkite šonkauliukus. Įtrinkite druska, pipirais ir barbekiu padažu. Suvyniokite juos į maistinę plėvelę ir palikite 2 valandas marinuotis kambario temperatūroje. Dar geriau šonkauliukus įdėti į šaldytuvą per naktį.
- Uždekite žarijas kepsninėje ir gerai jas įkaitinkite. Ant grotelių sudėkite paprikas. Kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Tai užtruks apie 10-15 minučių. Tada suvyniokite paprikas į foliją.
- Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Sudėkite šonkauliukus ir svogūnus ant grotelių. Kepkite, apversdami kas 3 minutes, 15-20 minučių.
- Atvyniokite foliją ir išimkite paprikas. Supjaustykite šonkauliukus porcijomis ir patiekite su svogūnais bei barbekiu padažu.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi