Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dėl naujausio „Windows 11“ atnaujinimo sutrinka užduočių juostos veikimas

Donatas Varnas

Naujausias neprivalomas „“ atnaujinimas KB5037853, skirtas „ 11“, sukėlė nemažai problemų su užduočių juosta. Problemos pastebėtos 23H2 ir 22H2 versijų naudotojams.

Paskutinės gegužės mėnesio savaitės pradžioje „Microsoft“ išleido papildomą operacinės sistemos „“ atnaujinimą KB5037853. Šiuo atnaujinimu buvo siekiama pagerinti „Explorer“ naudojimo patirtį, jame buvo 32 papildomos pataisos, skirtos žinomoms klaidoms pašalinti. Tačiau netrukus po jo išleidimo naudotojai pradėjo pranešti apie problemas, susijusias su užduočių juostomis.

„Microsoft“ pripažino šią problemą ir paaiškino:

Įdiegus šį atnaujinimą, gali kilti problemų naudojant užduočių juostą. Galite pastebėti, kad užduočių juosta neveikia tinkamai, į ją nereaguojama, ji išnyksta ir vėl atsiranda.

Bendrovė taip pat pažymėjo, kad ši problema gali būti užregistruota įvykių žurnalo skiltyje „Windows Logs“ įvykio ID 1000 klaida.

 

Kodėl tai svarbu?

Užduočių juostos problema yra reikšmingas sutrikimas, nes tai yra svarbus „Windows“ sąsajos komponentas, užtikrinantis greitą prieigą prie programų ir sistemos funkcijų. Vartotojai išreiškė nusivylimą dėl šios problemos, nes ji trukdo jiems veiksmingai naudotis kompiuteriu.

Tai ne pirmas kartas, kai „Microsoft“ susiduria su problemomis, susijusiomis su naujausiais atnaujinimais.

Kompanija „Microsoft“ dirba, kad išspręstų užduočių juostos problemas, kurias sukėlė atnaujinimas KB5037853. Tuo tarpu naudotojams, kurie susiduria su problemomis, patariama pašalinti atnaujinimą arba naudoti sistemos atkūrimo taškus, kad grįžtų į ankstesnę stabilią būseną. Bendrovė taip pat ragina naudotojus pranešti apie naujas problemas per atsiliepimų centrą, kuris padeda inžinieriams efektyviau nustatyti ir išspręsti problemas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą