Dua Lipa tapo „Spotify“ rekordininke: 5 dainininkės kūriniai sulaukė daugiau nei 2 mlrd. perklausų

Mindaugas Bružas
Dua Lipa

Britų dainininkė Dua Lipa pasiekė naują neįtikėtiną „“ rekordą! Penkios jos – „Don't Start Now“, „New Rules“, „One Kiss“, „Levitating Remix“ ir „Cold Heart“ – oficialiai viršijo 2 mlrd. perklausų platformoje ir tapo pirmąja atlikėja istorijoje, kuriai pavyko pasiekti šią ribą.

Tai nepakartojama!

Tai didžiulis įvykis ne tik Dua Lipa, bet ir visai muzikos industrijai. 2 mlrd. perklausų liudija neįtikėtiną dainininkės populiarumą ir įtaką, taip pat jos gebėjimą kurti hitus, kurie sulaukia atgarsio milijonuose žmonių visame pasaulyje.

Kiekviena iš penkių dainų, įtrauktų į šį rekordinį sąrašą, turi savo unikalią sėkmės istoriją. „Don't Start Now“ ir „New Rules“ tapo tikrais himnais, užkariavusiais viso pasaulio topus ir radijo stotis. „One Kiss“ – tai bendras su garsiuoju didžėjumi Calvinu Harrisu, tapęs virusiniu hitu „“. „Levitating“ – kartu su DaBaby sukurtas kūrinys, o „Cold Heart“ – su legendiniu Eltonu Johnu sukurtas kūrinys, kuriame susipina klasikinė ir moderni popmuzika.

Šis įrašas dar kartą patvirtina, kad Dua Lipa yra viena sėkmingiausių ir įtakingiausių šių laikų atlikėjų. Jos neturi sienų, ji vienija žmones iš viso pasaulio ir suteikia jiems nepamirštamų emocijų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą