Ekspertai išbandė 250 populiarių automobilių, įvardijo 3 geriausius iš jų

Honda Civic 2022

Išsirinkti tobulą automobilį iš daugybės rinkoje esančių modelių nėra lengva užduotis. Netinkamas pasirinkimas gali paversti automobilio pirkimą tikru galvos skausmu. Ekspertai išskyrė 3 iš jų, kurie jai paliko geriausią įspūdį.

Honda Civic

Civic, kompaktiškas sedanas, pasižymintis puikiomis degalų sąnaudomis, yra vienas geriausių pasirinkimų rinkoje. Modeliai su 1,5 l turbininiu varikliu gali sunaudoti iki 6,53 l degalų 100 km, todėl “Civic” yra patrauklus pasirinkimas tiems, kurie nori sumažinti išlaidas degalams. Nepaisant kompaktiško dydžio, “Civic” interjeras yra gerai suprojektuotas ir jame yra pakankamai vietos keleiviams ir kroviniams. Didelė perpardavimo ė ir nedidelės techninės priežiūros išlaidos daro jį protingu pasirinkimu.

Honda Odyssey

Honda Odyssey yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško erdvaus ir patikimo miniveno. Šiame automobilyje patogiai telpa iki aštuonių keleivių, o galingas V6 variklis užtikrina sklandų veikimą ir padorias degalų sąnaudas – apie 10,69 l/100 km. “Honda Odyssey” yra vienas patikimiausių minivenų rinkoje. Reguliariai prižiūrimas jis gali nuvažiuoti daugiau 320 000 kilometrų.

Subaru Outback

Vidutinio dydžio su visų varančiųjų ratų pavara taip pat patenka į geriausių ir kokybės santykio automobilių sąrašą. Jis sunaudoja apie 8,11 litro degalų 100 kilometrų ir turi erdvų saloną, kuriame telpa daug krovinių. Subaru garsėja ilgaamžiškumu, o tinkamai prižiūrint “Outback” gali nuvažiuoti daugiau nei 300 000 kilometrų.

Išeiti iš AMP versijos