Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai įvardija patikimiausius trejų metų senumo (2021 m.) automobilius

Hyundai Sonata 2024
Adomas Račkauskas

Agentūra „Consumer Reports” atliko naudotų automobilių savininkų apklausą, siekdama nustatyti jų pasitenkinimą savo transporto priemonėmis.

Paaiškėjo, kad patikimiausius modelius gamina Azijos automobilių gamintojai: „Toyota” ir „Lexus” užėmė 16 iš 36 reitingo pozicijų. Europos ir Amerikos , tokie BMW, „”, GMC ir „Lincoln”, užėmė po dvi arba tris vietas. Patikimų automobilių buvo kiekviename segmente – nuo sportinių automobilių iki pikapų.

Honda CR-V

2021 m. pagaminti automobiliai patrauklūs dėl mažos ridos ir tinkamos priežiūros. Šeimininkai ir savininkai užtikrina reguliarią techninę priežiūrą ir salono būklę, todėl šie automobiliai yra beveik nauji, tačiau už mažesnę kainą. Dažniausiai savininkai kritikavo informacijos ir pramogų sistemas, to neišvengė net reitingo lyderiai.

  • Tarp kompaktinių modelių patikimiausiais pripažinti „ Civic”, „Mazda 3”, „Toyota Prius” ir „Corolla”.
  • Verslo sedanų kategorijoje buvo išskirti „Hyundai Sonata”, „Toyota Camry” ir „Avalon”.
  • Iš premium klasės sedanų išsiskyrė tokie modeliai kaip BMW 5 serijos, Lexus ES ir Acura TLX.
  • Vienintelis sportinis sąraše buvo Mazda MX-5.
  • Didžiausias patikimų automobilių pasirinkimas tarp vidutinio dydžio krosoverių: Acura RDX, BMW X3, Honda CR-V ir HR-V, Toyota RAV4, Volvo XC40, Subaru Crosstrek ir Forester, Mazda CX-5, Lexus UX ir NX, Hyundai Tucson ir Kia Sportage.
  • Vidutinio dydžio krosoverių kategorijoje geriausiai pasirodė „Honda Passport” ir „Pilot”, „Lexus RX”, „Lincoln Nautilus”, „Toyota 4Runner”, „Highlander” ir „Venza” bei „GMC Acadia”.
  • Tarp pikapų buvo išskirti „Ford Ranger”, „Honda Ridgeline”, „Toyota Tacoma” ir „Tundra”.

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą