Ekspertai įvardijo TOP 10 automobilių modelių, kurie geriausiai tinka ilgoms kelionėms

Mercedes E klasė

Greitkeliai gali būti tikras išš vairuotojams ir jų automobiliams. Ilgos valandos prie vairo, nuolatinis didelis greitis, komforto ir patikimumo poreikis reikalauja ypatingo požiūrio renkantis automobilį.

Žurnalas “CarWoW” pateikė dešimties geriausių automobilių, tinkamų važiuoti greitkeliais, sąrašą, kuris užtikrins komfortą ir saugumą net ir ilgiausiuose maršrutuose.

Mercedes E klasės universalas

Mercedes E klasės universalas yra sąrašo viršuje dėl savo neprilygstamo komforto ir erdvės. Šis universalas siūlo didelę bagažinę ir erdvias sėdynes, kurios idealiai tinka ilgoms kelionėms. Dyzeliniai užtikrina taupų degalų naudojimą, o pažangių technologijų pagalbos vairuotojui sistemos užtikrina, kad kiekviena kelionė būtų kuo saugesnė.

BMW X5

BMW X5 yra prabangos ir galios įsikūnijimas. Aukšta sėdėjimo vieta, erdvus salonas ir galingi varikliai daro jį puikiu pasirinkimu greitkeliams. Be to, X5 įrengtos pažangios saugumo ir komforto sistemos, įskaitant aktyviąją kruizo kontrolę ir eismo juostos išlaikymo asistentą.

Tesla Model 3

Model 3 yra vienas geriausių elektromobilių ilgoms kelionėms. Šis sedanas, pasižymintis dideliu nuvažiuojamu atstumu ir greitu įkrovimu, idealiai tinka ilgoms kelionėms. Autopilotas ir daugybė kitų naujoviškų funkcijų padaro “Model 3” vairavimą ne tik patogų, bet ir įdomų.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan suderina komfortą ir praktiškumą. Dėl erdvaus interjero, puikaus matomumo ir patikimų variklių jis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie dažnai keliauja greitkeliais. Be to, “Tiguan” siūlo daugybę modernių technologijų ir saugos sistemų.

Citroen C5 Aircross

C5 Aircross garsėja minkštu važiavimu ir patogiomis sėdynėmis. Citroen Advanced Comfort pakabos sistema ir didelio tankio putplasčio sėdynės užtikrina neįtikėtiną komfortą net ilgiausiose kelionėse. Be to, jame siūloma daugybė modernių technologijų ir vairuotojo asistentų.

BMW X1

BMW X1 yra kompaktiškas visureigis, idealiai tinkantis kelionėms greitkeliu. Jame dinamiškos savybės ir ekonomiškumas dera su dideliu komfortu. Dėl erdvaus interjero ir pažangių technologijų jis yra puikus pasirinkimas ilgoms kelionėms.

Polestar 2

Polestar 2 – tai elektromobilis, stebinantis dinamika ir komfortu. Dėl nuotolio ir greito įkrovimo galimybių jis yra puikus pasirinkimas ilgoms kelionėms. Be to, minimalistinis interjero dizainas ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina aukštą komforto lygį.

5 serijos BMW

BMW 5 serijos automobilis yra vienas populiariausių automobilių, skirtų važiuoti greitkeliu. Dėl puikių vairavimo savybių, galingų variklių ir pažangių technologijų jis yra puikus pasirinkimas ilgoms kelionėms. Salono erdvė ir kokybiškos medžiagos užtikrina aukštą komforto ir patogumo lygį.

Skoda Karoq

Skoda Karoq yra praktiškas ir patikimas , idealiai tinkantis ilgoms kelionėms. Jis pasižymi erdviu interjeru, puikiu matomumu ir moderniomis saugos sistemomis. Dėl ekonomiškų variklių ir patogių sėdynių tai puikus pasirinkimas kelionėms greitkeliu.

Volkswagen Polo

Gali būti netikėta, kad “Volkswagen Polo” pateks į šį sąrašą, tačiau šis kompaktiškas automobilis dėl savo ekonomiškumo ir patogumo idealiai tinka ilgoms kelionėms. Dėl patogių sėdynių ir pažangių technologijų jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie dažnai keliauja ilgus atstumus.

Išeiti iš AMP versijos