Ekspertai pataria, kaip apsaugoti automobilį nuo krušos

Kruša

Kai iškrenta , automobilių savininkai pradeda nerimauti dėl savo transporto priemonių. Juk dažnai pasitaiko, kad kruša apgadina automobilio stogą, variklio dangtį ir stiklą. Dėl to pažeidžiamas automobilio paviršius ir prireikia remonto darbų.

Žinoma, patikimiausias būdas apsaugoti automobilį nuo kietų kritulių – statyti jį garaže arba uždaroje automobilių stovėjimo aikštelėje. Tačiau ką daryti, jei vairuotojas negali apsaugoti automobilio tokiu būdu?

Apsaugos nuo krušos būdai

Pirmas dalykas, kurį vairuotojas turėtų padaryti, tai pabandyti rasti kokį nors stogelį, po kuriuo galėtų palikti automobilį. Tokią vietą galima rasti atviroje automobilių stovėjimo aikštelėje arba degalinėje.

Tačiau nereikėtų statyti automobilio po medžiu: dėl stipraus vėjo į automobilį gali atsitrenkti šakos. Be to, nebus absoliučios apsaugos nuo krušos.

Jei nerandate stoginės, reikia ką nors uždėti ant automobilio stogo ir kapoto. Idealus variantas yra tentas nuo krušos. Gerai, jei tokį turite savo automobilyje. Tačiau, deja, ne visi vairuotojai yra apdairūs.

Jei tokio įrenginio nėra, reikia pasirūpinti kilimėliais ir kitais produktais iš salono ir bagažinės, jei tokių yra (antklodėmis, užvalkalais ir pan.). tai turi būti padėta automobilyje. Pirmiausia reikėtų apsaugoti stogą. Kiti paviršiai turėtų būti antroje vietoje.

Išeiti iš AMP versijos