Europos rinkoje ruošiamasi pristatyti „Xiaomi Watch 2” laikrodį su „Wear OS”

Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2

Praėjusiais metais „” pristatė išmanųjį laikrodį „Watch 2 Pro”. Pasak „WinFuture” informatoriaus Rolando Quandto, gamintojas ruošiasi naujojo „Xiaomi Watch 2” debiutui. Be to, šaltinis pasidalijo būsimos naujovės nuotraukomis.

Pranešama, kad „Xiaomi Watch 2” pardavimai Europoje prasidės artimiausiomis savaitėmis. Priklausomai nuo regiono, išmanųjį laikrodį bus galima įsigyti už rekomenduojamą mažmeninę kainą nuo 199,99 iki 219,99 EUR sidabrinės arba juodos spalvos.

Pasak informatoriaus, „Xiaomi Watch 2” gaus panašų įdėklą ir „Xiaomi Watch 2 Pro”. veiks su „Wear OS” operacine sistema, o už našumą bus atsakingas lustas „Qualcomm W5+ Gen 1”.

Prietaisas turės 1,43 colio apvalų AMOLED ekraną, kurio skiriamoji geba – 466 x 466 taškų. Laikrodžio korpusas bus pagamintas iš nerūdijančiojo plieno, jo atsparumas vandeniui sieks 5 ATM. gaus daugiau nei 150 sporto režimų palaikymą, taip pat EKG, kūno temperatūros ir širdies ritmo jutiklius.

Pagrindinis skirtumas tarp „Xiaomi Watch 2” ir „Watch 2 Pro” yra karūnėlės nebuvimas ir supaprastintas rėmelio dizainas.

Išeiti iš AMP versijos