Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Fantastiškos naujienos iš „Apple”: pristatytos pigiausios istorijoje ausinės „Beats Solo Buds”

Donatas Varnas

” atnaujino belaidžių ausinių liniją nauju nebrangiu modeliu. Korporacija pristatė „Beats” linijos ausines. Modelis „Beats Solo Buds” buvo tiesiog įtrauktas į internetinės svetainę.

„Beats Solo Buds” – pigiausios visiškai belaidės „Apple” ausinės. Naujiena kainuoja tik 80 dolerių ir siūlo „didelį „Beats” garsą mažiausioje mūsų kada nors sukurtoje pakuotėje”, teigia gamintojas.

Beats Solo Buds ausinės

Jos neturi aktyvaus triukšmo slopinimo, tačiau turi visas pagrindines „Apple” ausinių funkcijas, ryškias spalvas ir puikų veikimo laiką, nors ir su trūkumu. „Beats” svetainėje rašoma, kad „Solo Buds” vienu įkrovimu gali veikti 18 valandų, o tai šios klasės ausinėms yra daug. Žinoma, spraga yra – dėkle nėra atskiro akumuliatoriaus, o tai reiškia, kad įkrauti jas reikės per USB-C jungtį.

Ausinės sveria po 5,7 g, o dėklas – 22 g. „Beats Solo Buds” galima įsigyti juodos, pilkos, violetinės ir raudonos spalvų su permatomu dėklu, o prekyboje pasirodys birželio mėn.

Solo 4 Apple

Bendrovė taip pat parodė ir kartu išleido „Solo 4” ausines, apie kurias nebuvo užsiminta nuo 2016 m. Jos taip pat yra be aktyvaus triukšmo slopinimo, tačiau su ergonomiškais akustiniais antgaliais. Jų kaina 200 JAV dolerių.

Apie naujas „” ausines bus paskelbta šį . Pasak gandų, „Apple” ketina išplėsti savo belaidžių ausinių asortimentą itin biudžetiniu modeliu, kuris konkuruos su pigiomis kitų prekių ženklų ausinėmis. Beje, „AirPods 3” kaina buvo 170 JAV dolerių, o antrosios kartos ausinės parduodamos už 130 JAV dolerių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą