Futbolo gerbėjai apsidžiaugs: pristatytas „Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition telefono modelis

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition

Indijoje „” pristatė riboto leidimo išmanųjį telefoną „Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition”.

Naujasis produktas pristatytas „Xiaomi” 10-ųjų metinių Indijoje proga ir yra „Xiaomi India” partnerystės su Argentinos futbolo asociacija (AFA) dalis.

Įrenginys pasižymi unikaliu galinio skydelio dizainu su mėlynomis ir baltomis juostelėmis, AFA logotipu, auksiniu kameros modulių apvadu ir skaičiumi „10” dideliu šriftu ant galinio skydelio, taip pagerbiant „Xiaomi” 10-ąsias metines Indijoje.

„Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition” pateikiamas specialioje dovanų dėžutėje, kurioje yra įkroviklis su AFA logotipu ir spalva, atitinkamos spalvos įkrovimo laidas, SIM kortelės išstūmimo lazdelė, kuri yra futbolo kamuolio formos ir kurios vienoje pusėje yra AFA logotipas.

Dėžutės priekyje pavaizduoti trys geriausi Argentinos futbolininkai ir „Campeon Mundial”, kuris išvertus reiškia „Pasaulio čempionas”.

Išmanusis telefonas turi atitinkamą temą, pritaikytas piktogramas, užrakto ekraną ir ekrano užsklandą. Likusios telefono specifikacijos tokios pačios kaip ir originalaus „Redmi Note 13 Pro+”, t. y. 6,67 colių 120 Hz išlenktas AMOLED ekranas, „MediaTek Dimensity 7200 Ultra” procesorius, 200 megapikselių ir 5000 mAh su 120 W įkrovimu.

Bendrovė „Xiaomi” taip pat paskelbė, kad visame pasaulyje pardavė 15 milijonų „Redmi Note 13” serijos telefonų.

Išmanusis telefonas „Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition” bus išleistas ribotu tiražu vienoje 12 GB + 512 GB versijoje už maždaug 419 JAV dolerių kainą. Išmanusis telefonas Indijoje bus pradėtas pardavinėti nuo gegužės 15 d.

Išeiti iš AMP versijos