„Galaxy A23 5G” netikėtai gavo „One UI 6” atnaujinimą, pagrįstą „Android 14” sistema

Galaxy A23 5G Android 14

” toliau atnaujina vidutinės klasės įrenginių operacinę sistemą į naujausią „ 6” versiją, pagrįstą „ 14”.

Atnaujinimas jau platinamas kai kuriose Europos šalyse, įskaitant Jungtinę Karalystę, Prancūziją, Italiją, Lenkiją, Prancūziją, Lenkiją, Portugaliją, Lietuvą, Latviją ir Estiją. Taigi, jei esate viename iš šių regionų, stebėkite savo telefono nustatymus, kad gautumėte pranešimą apie atnaujinimą.

Naujausio A23 5G atnaujinimo programinės aparatinės įrangos yra A236BXXU4DWKA, į kurią taip pat įtrauktas lapkričio mėnesio saugumo pataisymas. Vartotojai ją gali atsisiųsti ir įdiegti eidami į Nustatymai > Programinės įrangos naujinimas ir spustelėdami Atsisiųsti ir įdiegti.

Taip pat svarbu pažymėti, kad tai yra paskutinis pagrindinis „ A23 5G” atnaujinimas. Nors jis ir toliau gaus reguliarius saugumo pataisymus, į „Android 15” atnaujintas nebus. Be „A23 5G”, „Samsung” taip pat netrukus išleis „Android 14” atnaujinimą, skirtą LTE telefono variantui.

„One UI 6” įdiegta keletas svarbių vartotojo sąsajos patobulinimų, pavyzdžiui, pertvarkyta greitosios prieigos juosta, patobulintas albumų apipavidalinimo pateikimas pranešimų juostoje, pagal laiką suskirstyti pranešimai, aiškesnės pagrindinio ekrano piktogramų etiketės, pakeista laikrodžio vieta užrakintame ekrane, detalus orų valdiklis ir lengvesnė prieiga prie akumuliatoriaus nustatymų.

Žvelgdama į ateitį, „Samsung” jau ruošia „One UI 6.1” versiją, kurioje daugiausia dėmesio skiriama dirbtinio intelekto diegimui į programas ir produktyvumo didinimui.

Išeiti iš AMP versijos