„Galaxy S23“ ir kiti „Samsung Galaxy“ telefonai veikia lėčiau dėl neseniai atlikto atnaujinimo

S23 FE telefonas

Paskutinę balandžio savaitę buvo išleistas 2024 m. gegužės mėnesio „Google Play System“ atnaujinimas „“ telefonams. Atnaujinime įdiegtas slaptažodžių bendrinimas šeimos nariams „Google“ slaptažodžių tvarkyklėje, galimybė perkelti „Google Meet“ vaizdo skambučius iš vieno įrenginio į kitą ir įprasti stabilumo patobulinimai.

Tačiau panašu, kad atnaujinimas turėjo neigiamą poveikį kai kuriems „Galaxy“ telefonams. Atrodo, kad dėl atnaujinimo sulėtėja kai kurių įrenginių veikimas ir pailgėja programų paleidimo laikas. Tarp paveiktų telefonų yra „“ ir kiti modeliai.

Savo Korėjos forume „“ pripažino problemą ir pateikė paprastą apeinamąją priemonę, kol laukiama ištaisymo. Apėjimo būdas: perkraukite telefoną. Iš esmės Pietų Korėjos milžinė rekomenduoja perkrauti telefoną praėjus kelioms valandoms po atnaujinimo, jei jaučiate, kad jūsų „Galaxy“ sulėtėjo.

 

Be to, jei dar neatnaujinote savo telefono, galite vengti įdiegti gegužės 2024 m. „Play System“ atnaujinimą. Kadangi dabar birželis, šio mėnesio „Play System“ naujinys turėtų pasirodyti gana greitai. Ir visai įmanoma, kad jame bus ištaisyta ši problema.

Pastaruoju metu „“ savininkams sunkiai sekasi naudotis „Google“ programėlėmis. Buvo pranešta, kad „Samsung Messages“ sugedo ir problema buvo susijusi su „Google Meet“ atnaujinimu. Po to „Google“ atnaujino „Google Meet“, kad ištaisytų problemą, tačiau šis nemalonumas išlieka nemalonumu.

Išeiti iš AMP versijos