„Galaxy S24 FE” gali pasirodyti šią vasarą. Tikima, kad šis telefonas nustebins daugelį „Samsung” telefonų gerbėjų

„Galaxy S24 FE“ bus pristatytas šią vasarą

Pranešama, kad „” ruošiasi pristatyti „ S24 FE”. Kalbant apie „Samsung FE” modelių išleidimo grafiką, jis nuo pat pradžių buvo šiek tiek nenuoseklus.

Žvelgiant į „ FE”, atrodo, kad „S24 FE” gali būti išleistas m. pabaigoje. Tačiau Korėjos žiniasklaidos priemonė „The Elec” dabar užsimena (remdamasi tam tikrais įrodymais), kad „Samsung” gali išleisti telefoną daug anksčiau, nei galėtume tikėtis.

Galaxy S24 FE ekrano komponentas jau pradėtas masiškai gaminti

FE” ekrano komponentai, pavyzdžiui, ekrano tvarkyklės integrinis grandynas (DDI), jau pradėti masiškai gaminti. Pranešama, kad gamybos apimtis siekia milijonus. Taigi galime tikėtis tokio pat vienetų skaičiaus ir lentynose. Tai rodo, kad „Samsung” tikrai rimtai žiūri į savo FE liniją ir tikisi, kad S24 FE seksis gerai, remdamasi savo rinkos tyrimais.

Leidinyje taip pat pažymima, kad „Galaxy S24 FE” planuojama išleisti šią vasarą. Kalbant apie ekrano tvarkyklių gamintoją „Anapass”, jie savo gaminius daugiausia tiekia Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojams. Remiantis kai kuriais pranešimais, „Anapass” užima pirmąją vietą pagal T-con (laiko valdiklio), skirto „Samsung” OLED ekranams, rinkos dalį.

Išeiti iš AMP versijos