„Galaxy S24 FE” jau čia pat! Netrukus šį naujiena išvys dienos šviesą, tad kuo šis telefonas nustebins?

Galaxy S24 FE versija - jau šią vasarą

„Samsung” dieną ir naktį dirba prie išmaniojo telefono „ S24 FE”. Tai įperkamesnė arba kitaip, pigesnė bazinio modelio „Galaxy S24” versija, panaši į „S21 FE” ir „S23 FE”, paremta gerbėjų atsiliepimais.

Remiantis naujausia , „Galaxy S24 FE” gali pasirodyti daug anksčiau nei manyta iki šiol – jau šią vasarą. Pranešama, kad taip pat pradėta šio modelio ekrano komponentų gamyba, o tai rodo bendrovės ketinimą išleisti išmanųjį telefoną artimiausiais mėnesiais.

Tai bus rekordiškai ankstyvas „Galaxy” šeimos „FE” išleidimas, nes paprastai jie pasirodo praėjus 8 mėnesiams po pagrindinės linijos. Matyt, „Samsung” yra įsitikinusi naujojo modelio sėkme ir yra pasirengusi jį išleisti gerokai anksčiau nei įprastai. Gali būti, kad tokiu būdu bendrovė pasirengusi konkuruoti su pagrindiniu „”, kuris bus išleistas rugsėjo mėnesį.

Kas jau žinoma apie „Samsung Galaxy S24 FE”?

Dizaino požiūriu atrodys panašiai „Galaxy S24”. Galaxy S24 FE turės 6,1 colių AMOLED ekraną, 12 GB LPDDR5x RAM ir dviejų rūšių vidinę atmintį: 128 GB (UFS 3.1) ir 256 GB (UFS 4.0). Akumuliatorius bus 4500 mAh su 25 W greitojo įkrovimo palaikymu.

Išeiti iš AMP versijos