Garsus virtuvės šefas Gordon Ramsay papasakojo, ką reikia daryti, kad mėgautumėtės stulbinamai geru kepsniu. Apie tai parašė Express.co.uk.
Pasak jo, kepsnį iš šaldytuvo verta išimti likus 20 minučių iki kepimo. Pagardinkite kepsnį druska ir stambiaisiais pipirais. Įtrinkite prieskonius į mėsą.
Kai keptuvė įkais, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pasūdykite. Alyvuogių aliejaus reikia, kad kepsnys nesudegtų.
Atsargiai apverskite kepsnį žnyplėmis. Norėdami išgauti “tikrai gerą skonį”, įdėkite kelias skilteles nelupto, susmulkinto česnako. Taip pat įdėkite kelias čiobrelių šakeles, kad gautumėte papildomo skonio.
Būtinai apverskite kepsnius kas minutę, kad kiekviena pusė tolygiai apskrustų. Įpilkite šiek tiek aliejaus. Kol kepsnys dar kepa keptuvėje, supjaustykite kelis gabalėlius sviesto ir įmeskite į keptuvę.
Pakreipkite keptuvę ir aptepkite kepsnį sultimis, aliejumi, čiobreliais ir česnakais. Žnyplėmis paimkite česnaką ir įtrinkite juo kepsnį. Išjunkite dujas ir nuimkite kepsnį nuo ugnies. Padėkite jį ant medinės lentelės ir palikite.