Gazuotas vanduo faršui: kokie kotletai gausis?

Faršas su gazuotu vandeniu

Į maltą mėsą įpilti putojančio vandens – paprastas būdas pagerinti patiekalą. Dėl „putojančio“ skysčio kotletai tampa puresni ir skanesni. Be to, patiekalas įgauna puikią tekstūrą, kuri patenkins net išrankiausią gurmaną.

Kaip į maltą mėsą įpilti gėrimo?

Reikia laikytis tam tikro ingredientų santykio: į kilogramą maltos mėsos reikia įpilti 100-150 mililitrų gazuoto gėrimo. Žinoma, reikėtų naudoti ne saldų gėrimą, o gazuotą mineralinį vandenį.

Įpylus skystojo komponento, kotletų pagrindą reikia gerai išmaišyti. Baigę procedūrą, sudėkite maltą mėsą į plastikinį maišelį ir kelias valandas palikite šaldytuve.

Tada į pagrindą įdėkite smulkintą svogūną. Gautą masę reikia pasūdyti. Be to, tikslinga įdėti mėgstamų prieskonių.

Po to suformuokite kotletus ir kepkite įprastai.

Išeiti iš AMP versijos