Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google” netikėtai pristatė mokamą „Chrome” naršyklės versiją: kuo ji ypatinga?

Donatas Varnas

Bendrovė „” paskelbė apie mokamos „” versijos, pavadintos „Enterprise Premium”, pristatymą. Ji orientuota į komercinį naudojimą ir nuo nemokamos versijos skiriasi tuo, kad joje yra neuroniniai tinklai ir sustiprinta apsauga.

Kūrėjai šią naršyklę pozicionuoja į verslą orientuotą produktą, galintį naudotojams užtikrinti didesnę duomenų apsaugą internete. Naršyklėje naudojama grėsmių analizė ir dirbtiniu intelektu pagrįstas skenavimas, kad būtų aptiktos kenkėjiškos programos ir užblokuotos sukčiavimo atakos, sakoma „Google” tinklaraščio įraše.

Be to, „Chrome Enterprise Premium” siūlo automatinius atnaujinimus, apsaugančius nuo naujų pažeidžiamumų, dinaminį URL adresų filtravimą, svetainių kategorizavimą ir įtartinų plėtinių blokavimą. Administratoriai taip pat gali apriboti šioje naršyklėje kitiems naudotojams atsisiunčiamų ar spausdinamų dokumentų skaičių.

Mokama ir nemokama Chrome versija (palyginimas)

Už visus šiuos privalumus turėsite mokėti po 6 JAV dolerius (arba ~5,60 EUR) per mėnesį už kiekvieną „Chrome Enterprise” naudojantį darbuotoją. Įprasti „Chrome” naudotojai taip pat gali naudotis naujomis saugumo funkcijomis nemokamame plane „Core”.

Anksčiau buvo pranešimų, kad „Google” ketina pristatyti mokamą savo versiją su aukščiausios klasės funkcijomis, paremtomis dirbtiniu intelektu. Tradicinė „Google” ir toliau bus nemokama visiems, tačiau net ir užsisakę prenumeratą naudotojai ir toliau matys reklamas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą