Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google” pradeda platinti „Android 14 QPR2 Beta 2” atnaujinimą

Donatas Varnas

” toliau atnaujina „”. Šį kartą išleista 2 beta . Šis atnaujinimas atkeliauja anksčiau nei tikėtasi, juo pagerinamas stabilumas ir ištaisomos kelios „Pixel” ir „” telefonų klaidos.

Išleistas „Android 14 QPR2 Beta 2” atnaujinimas!

Tikimasi, kad įprastinė QPR2 ir „Pixel” funkcijų atsisakymo peržiūros programa prasidės šį mėnesį po gruodžio mėn. išleisto QPR1. Tačiau „Google” nustebino visus, pradėdama atnaujinimo programą anksčiau.

Nors techniškai QPR yra beta versijos, jos laikomos gana stabiliomis ir tinkamomis kasdieniam naudojimui. Beta 2 versija prieinama visiems „Pixel” modeliams nuo 5a iki 8 „Pro”. Joje taip pat yra naujausia gruodžio mėnesio saugumo pataisa.

Beta 2 versijoje yra keletas pataisymų! Štai kas buvo išspręsta:

  • Išspręsta problema, dėl kurios sistemos nustatymuose pateikiama apie akumuliatoriaus naudojimą kartais būdavo neteisinga (problema Nr. 312121998).
  • Ištaisyta problema, dėl kurios kartais pirštų atspaudų piktograma užrakintame ekrane pasirodydavo anksčiau, nei visada įjungtame ekrane būdavo įkeliama kita informacija. (Problema #311265905).
  • Ištaisyta problema, dėl kurios kartais biometrinių duomenų paraginimas galėjo sugesti ir užsidaryti prieš naudotojui su juo sąveikaujant.
  • Ištaisyta problema, dėl kurios kartais interneto greitųjų nustatymų plytelėje būdavo nurodoma, kad nėra „Wi-Fi” ryšio, net jei prietaisas buvo prijungtas prie „Wi-Fi” tinklo.

Norėdami atsisiųsti naujausią QPR 2 Beta 2 atnaujinimą, tiesiog eikite į „Settings” > „System” > „Software Update” ir spustelėkite „System Update”. Jei jis yra prieinamas jūsų prietaisui, atsisiuntimas prasidės automatiškai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą