„Google” programėlėje privačiai naršyti bus dar paprasčiau, nes atsiras naujas „Incognito” mygtukas

Mobilioji Chrome naršyklė telefone

Jei dažnai naudojate „” programėlę savo „” telefone, pasiruoškite kai kuriems pokyčiams. Programėlėje gali atsirasti naujas inkognito mygtukas.

Jei dabartinėje „Google” programėlės versijoje norite perjungti inkognito režimą, pirmiausia bakstelėkite savo profilio nuotrauką viršutiniame dešiniajame kampe. Tada pamatysite tiesiai po savo paskyra pateiktą parinktį. Tačiau netrukus galbūt turėsite kitą būdą atidaryti „Incognito” skirtuką.

Tyrinėdami naujausią „Google” programėlės „Android” beta versiją ( 15.26.34.29.arm64), „Android Authority” ekspertai aptiko, kad yra naujas „Incognito” mygtukas. Šis mygtukas pasirodo, kai tik pradedate rašyti paieškos juostoje. Jis dar neveikia, tačiau turėtų padėti daug patogiau persijungti į inkognito režimą.

Tai ne vienintelis naujausioje beta versijoje atskleistas pakeitimas. Atrodo, kad „Google” planuoja supaprastinti skirtukų išvaizdą ekrano apačioje, pašalindama tekstą. Taigi, po jų piktogramomis nebematysite tokių žodžių „Home”, „Search” arba „Saved”.

Apskritai atrodo, kad teksto pašalinimas šiek tiek išvalys sąsają. Tai nedidelis pakeitimas, kuris daug ko nepakeis, tačiau atrodo, kad puslapis atrodo šiek tiek geriau.

Išeiti iš AMP versijos