Lengvai sūdyti agurkai yra skanus užkandis ir puikus priedas prie bet kokio patiekalo. Taigi, jei agurkus reikia pagaminti greitai, galite pasinaudoti šia idėja. Daržovę galima valgyti jau po 2 valandų.
Greitai rauginti agurkai (receptas)
Sudedamosios dalys:
- agurkai – 500 g
- druskos – 1 šaukštelis be prieskonių
- acto – 1 valgomasis šaukštas
- aliejaus – 3 šaukštai
- šviežių krapų – 40 g
- česnakas – 5-6 skiltelės
- maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis
Paruošimo būdas:
1. Nuplaukite agurkus ir supjaustykite į 4 dalis.
2. Įberkite druskos, krapų, acto, aliejaus, susmulkintų krapų ir česnakų.
3. Gerai išmaišykite ir sudėkite į maišelį.
4. Galite valgyti iš karto, tačiau geriau palaikyti šaldytuve maždaug valandą ar dvi.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi