Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas psichologinis testas: nuotraukos parodys, kaip jaučiatės gyvenime

Mindaugas Bružas

Psichologinis su paveikslėliais yra geras būdas suprasti savo asmenybę, suvokti žmogaus stipriąsias ir silpnąsias puses. Tokie testai padės pažinti save.

Psichologinis testas pagal paveikslėlius – jūsų požiūris į pasaulį

Šis emocinės būsenos ir gyvenimo suvokimo testas padeda žmonėms pamatyti save iš skirtingų pusių. Jums tereikia pasirinkti vieną iš langų paveikslėlių ir perskaityti toliau pateiktą aprašymą.

Ką rodo šis psichologinis testas:

  1. Juodas langas – esate verslus žmogus, galite lengvai užsidirbti pinigų „iš niekur”, turite išvystytą verslumo dvasią. Norite turėti savo verslą, jums sunku kam nors dirbti. Esate pasirengęs rizikuoti, konkuruoti, kristi ir vėl kilti, kad tik būtumėte pirmas ir geriausias. Ši savybė padeda kurti karjerą, bet labai trukdo asmeniniame gyvenime – artimieji negali laukti meilės, prieraišumo, švelnumo ir supratimo, bet kokie romantiški jausmai jums svetimi, kaip ir empatija.
  2. Geltonas langas (atviras) – , ir giminaičiai yra jūsų egzistavimo prasmė. Tai mylimi ir širdžiai brangūs žmonės, pripildantys gyvenimą prasmės, namuose gydotės nuo bet kokių sunkumų ir sukrėtimų. Dažnai aukojate save vien tam, kad kiti jaustųsi gerai, ir kenčiate, kai žmonės su jumis elgiasi ne taip, kaip norėtumėte, kad su jumis elgtųsi mainais.
  3. Pilkas langas (uždarytas) – esate stipraus charakterio, mėgstate laisvę, esate tiesus ir principingas. Niekas neturi teisės kėsintis į jūsų valią ir žeminti jūsų nuomonės – kad taip neatsitiktų, esate pasirengę išsiskirti su darbu, mylimu žmogumi ir net namais. Dėl tokios pozicijos daugelis žmonių laiko jus tironu, diktatoriumi ir sudėtingu žmogumi – tik todėl, kad nemokate ir nenorite atsidurti pašnekovo vietoje.
  4. Langas su raudonomis užuolaidomis – esate romantiškos prigimties, kuri dažnai ir ilgam nuklysta į fantazijų pasaulį. Esate labai pažeidžiamas ir jautrus, gyvenate veikiau svajonėse nei realybėje, todėl jus supantis toks traumuojantis. Esate pasiruošę patikėti savo žodžiu, visiems padėti, stengtis, bėgti ir skristi, tačiau tik tuo naudojasi nešvarūs žmonės, kvailindami ir apgaudinėdami svajotoją.
  5. Geltonas langas (uždarytas) – pažanga ir technologijos yra jūsų stiprioji pusė. Jei perkate telefoną, tai naujausio modelio, jei virdulį, tai su funkcijomis, apie kurias „paprasti mirtingieji” nėra girdėję. Visada esate susipažinęs su naujienomis, daug keliaujate po miestus ir šalis, galite palaikyti dialogą bet kokia tema. Šaukštas deguto jūsų patrauklumo medaus statinėje yra tam tikras snobizmas ir arogancija – manote, kad kiti gyvena pernelyg nuobodžiai ir jūsų nepasiekia.

Tikimės, kad šis testas, kaip ir kiti kokybiški paveikslėliuose su atsakymais, padėjo jums suprasti save ir suvokti, kokiomis savybėmis galite didžiuotis, o prie kurių turėtumėte padirbėti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą