Gydytojai įvardijo penkis patikimus ir patikrintus būdus, kaip išvengti pagirių

Sunkios pagirios po alkoholio vartojimo

Žinoma, lengviausias būdas netapti pagirių auka – tiesiog nevartoti alkoholio. Tačiau kartais pasitaiko atvejų, kai neišgerti kažko tiesiog neįmanoma. Ką reikėtų daryti, kad ryte nesikankintumėte galvos skausmais ir bloga savijauta?

Kaip išvengti sunkių pagirių?

į mūsų organizmą patenka per skrandį, todėl kovą su pagiriomis reikia pradėti nuo šio organo. Visų pirmą daugelis liaudiškų metodų pataria prieš einant į „vakarėlį“ pakankamai pavalgyti.

Prieš eidami į vakarėlį galite išgerti kelias stiklines pieno ir suvalgyti kelis šaukštus natūralaus medaus. Tą patį galima padaryti ir po „vakarėlio“, prieš miegą. ir padės atsikratyti alkoholio skilimo produktų.

Yra ir kitas liaudiškas būdas – prieš eidami į vakarus išgerkite šimtą gramų degtinės ar konjako. Per kelias valandas tokia alkoholio porcija išgaruos, tačiau organizmas gaus tam tikrą „skiepą“. Tačiau šis metodas yra labai individualus, ne visiems gali padėti.

Skydliaukė, o tiksliau jos gaminami fermentai, padeda greičiau pašalinti iš organizmo alkoholio skilimo produktus. Norėdami paskatinti šio organo darbą, galite gerti jodo turinčius preparatus. Tačiau tokias turi skirti gydytojas.

Taip pat yra nemažai vaistų, kurie gali padėti kovoti su pagiriomis. Pavyzdžiui, per dieną vartojamas aspirinas padės pagerinti kepenų veiklą. Likus 12 valandų iki šventės, galite gerti choleretikus, kurie taip pat padės susidoroti su didele alkoholio doze.

Įrodyta priemonė yra vartoti aktyvuotą anglį prieš arba po alkoholio vartojimo. Reikia gerti po vieną tabletę 10 kilogramų svorio. padeda įsisavinti kenksmingas medžiagas ir greičiau jas pašalinti iš organizmo.

Išeiti iš AMP versijos