HMD ruošiasi išleisti naują išmanųjį telefoną su „Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi

HMD ruošiasi išleisti naują išmanųjį telefoną su „Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi

Suomijos bendrovė HMD pabaigoje paskelbė biudžetinių išmaniųjų telefonų „HMD Pulse“ liniją, sukurtą naudojant vieno lusto sistemą „Unisoc T606“. Dabar gamintojas ruošiasi išleisti galingesnį išmanųjį telefoną.

Kol kas negalima tiksliai pasakyti, kokiu pavadinimu bus išleista į komercinę rinką. Tačiau populiaraus lyginamojo testo „Geekbench“ duomenų bazėje įtaisas pasirodo kodiniu pavadinimu „Tomcat“.

Pagal testo protokolą įrenginys vieno branduolio teste surinko 965 taškus, kelių branduolių teste rezultatas buvo 2625 taškai. Operatyviosios atminties kiekis – 8 GB. Operacinės sistema – „Android 14“.

Taip pat teigiama, kad turi 8 branduolių procesorių, į kurį įeina keturi branduoliai, kurių maksimalus dažnis yra 2,4 GHz, ir keturi branduoliai, kurių dažnis yra 1,96 GHz. Tikslus mikroschemų rinkinio pavadinimas protokole neminimas, tačiau sprendžiant iš specifikacijų, kalbama apie „ Snapdragon 7s Gen 2“ 4 nm vidutinės klasės platformą, kurioje yra keturi „Cortex-A78“ branduoliai, keturi „Cortex-A55“ branduoliai ir „Adreno 710“ grafikos greitintuvas.

Snapdragon 7s Gen 2 palaiko kamerą, kelių kadrų HDR ir 4K vaizdo įrašymą 30 kadrų per sekundę greičiu ir 1080p 120 kadrų per sekundę greičiu.

Išeiti iš AMP versijos