Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

HMD ruošiasi išleisti naują „Nokia 3210” telefoną su 4G palaikymu

Donatas Varnas

Suomijos bendrovė HMD planuoja iš naujo išleisti legendinį „ 3210” mygtukinį telefoną, pirmą kartą išleistą 1999 m. Tai rodo internete pasirodęs oficialus pranešimas, kuriame rodoma atnaujinta modelio . Reklaminiame plakate atskleidžiamas „Nokia 3210 ()” dizainas ir kai kurios savybės.

Akivaizdu, kad išoriškai naujasis bus panašus į klasikinį modelį su būdingu korpuso sustorėjimu. Prietaisas gaus naują spalvinę gamą, didesnį ekraną, o klaviatūra bus šiek tiek pakeista. Gamintojas pridės galinę kamerą (skiriamoji geba kol kas nenurodyta), modernius skambėjimo signalus, taip pat 4G ir „” mobiliojo ryšio tinklų palaikymą. Taip pat pranešama, kad baterijos talpa bus didesnė, palyginti su pirmtaku.

Nokia 3210 (2024) telefonas

Vartotojo sąsaja bus stilizuota pagal senesnį modelį. Telefone taip pat bus klasikinių žaidimų, įskaitant legendinį „Snake”. Deja, užuomina neatskleidžia išsamių „Nokia 3210 (2024)” techninių parametrų ir kainos.

Pristatymo data taip pat dar nežinoma.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą