HMD ruošiasi pristatyti vidutinės klasės išmanųjį telefoną Skyline ir prieinamesnę alternatyvą Nighthawk

HMD Skyline ir Nighthawk

HMD Global, gerai žinoma savo „Nokia“ prekių ženklu, netrukus pristatys du naujus išmaniuosius telefonus: vidutinės klasės Skyline ir pigesnį variantą Nighthawk. Šie nauji modeliai turėtų patenkinti skirtingus vartotojų poreikius, siūlydami tiek aukštesnės, tiek žemesnės kainos segmentų pasirinkimus.

HMD Skyline: Prabangus vidutinės klasės išmanusis telefonas

Pagal Suomijos žiniasklaidos šaltinius, Skyline modelis bus prieinamas nuo liepos 10 dienos už maždaug €520 eurų kainą. Telefonas debiutuos juodos spalvos ir turės 8 GB operatyviosios atminties bei 256 GB vidinės atminties. Modelis taip pat palaikys dvi SIM korteles.

Trumpas HMD Skyline aprašymas

 

HMD Nighthawk: Pigensė alternatyva

Tiems, kurie ieško pigesnio varianto, HMD siūlo Nighthawk modelį, kurio kaina nesieks €300 eurų. Nors šis modelis taip pat turės 120 Hz OLED ekraną, jo mikroschemų rinkinys bus mažiau galingas – Snapdragon 4 Gen 2.

HMD Nighthawk aprašymas

Skyline ir Nighthawk modeliai yra skirti skirtingiems rinkos segmentams. Skyline orientuotas į vartotojus, ieškančius aukštos kokybės ir našumo vidutinės klasės įrenginio, tuo tarpu Nighthawk skirtas tiems, kurie nori gerų techninių charakteristikų už prieinamą kainą. Abiejų modelių tikslas yra suteikti vartotojams įvairias pasirinkimo galimybes pagal jų poreikius ir biudžetą.

Sekite naujienas ir laukite oficialaus pristatymo, kad sužinotumėte daugiau apie šiuos naujus HMD išmaniuosius telefonus ir jų galimybes.

Išeiti iš AMP versijos