„Huawei WATCH FIT 3“ laikrodis pristatytas pasaulinėje rinkoje

Huawei WATCH FIT 3 laikrodis

Laikrodis, patalpintas į 9,9 mm storio aliuminio lydinio korpusą, sveriantį 26 g, turi metalinę sukamąją karūnėlę. Prietaisas turi stačiakampį 1,82 colio AMOLED ekraną, kurio didžiausias ryškumas yra 1500 nitų, 480 x 480 pikselių skiriamoji geba, 60 Hz atnaujinimo dažnis. Ekrano ir korpuso santykis yra 77,4 proc.

Naujajame laikrodyje įdiegta „ TruSeen 5.5“ širdies ritmo stebėjimo sistema. Daugiakanaliai jutikliai ir pažangūs algoritmai užtikrina tikslų širdies ritmo stebėjimą fizinio krūvio metu, taip pat deguonies prisotinimo kraujyje lygio stebėjimą.

palaiko daugiau nei 100 sporto režimų ir geba automatiškai nustatyti šešių tipų pratimus. Technologija „Huawei TruSleep 4.0“ užtikrina tikslų miego stebėjimą.

Laikrodyje „Huawei “ įrengti GPS moduliai, įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis balso skambučiams per susietą išmanųjį telefoną. Taip pat verta paminėti apsaugą nuo vandens iki 5 ATM. veikimo trukmė – iki 10 dienų.

Išmanųjį laikrodį „Huawei WATCH FIT 3“ Europoje galima įsigyti už 159 eurų kainą su sportiniu dirželiu iš fluorokarboninės gumos arba nailono. Perlamutro baltumo versija su odiniu dirželiu kainuoja 179 eurus.

Išeiti iš AMP versijos