“IKI” tinklo stiprybė – artumas savo pirkėjams

"IKI" toliau stiprina savo pozicijas / N. Kvietkauskaitė

"IKI" toliau stiprina savo pozicijas / N. Kvietkauskaitė

Prekybos tinklas „Iki“ toliau stiprina savo lyderystę mažmeninės prekybos rinkos inovacijose. Pirkėjams pernai pristatyta naujovių: nuo naujo formato parduotuvių ir be vairuotojų pirkinius išvežiojančių autonominių automobilių iki novatoriškų būdų taupyti, tokių kaip žaidimu grįsta lojalumo . Veržlios plėtros etape esantis „Iki“ šiemet įgyvendina ir dar vieną neregėtą idėją – buria „Iki“ klientų valdybą. Pasak Nijolės Kvietkauskaitės, „IKI “ generalinės direktorės, tai dar labiau įtvirtins tinklo stiprybę – artumą savo pirkėjams.

„Alkis naujovėms ir siekis kasdien daryti viską, kad mūsų pirkėjų kasdiena būtų lengvesnė, yra tai, kas „Iki“ jau daugiau nei 30 metų padeda pelnyti klientų lojalumą. Esame rinkos inovatoriai, nuolatos ieškantys naujų būdų, kad apsipirkimo kelionė būtų dar sklandesnė. Šie metai bus ne mažiau intensyvūs, tad į pokyčius norime aktyviau įtraukti ir mūsų pirkėjus. 10 jų pakviesime reguliariai dalintis savo įžvalgomis, kurios padės mums tobulėti“, – sako N. Kvietkauskaitė.

„Iki – arčiau tavęs“: su tokiu šūkiu pirkėjus pasitinka kiekviena „Iki“ parduotuvė. Turėdamas vieną plačiausių parduotuvių tinklų , fiziškai „Iki“ visuomet yra šalia savo pirkėjų. To siekiama ir emociniame lygmenyje.

„Be galo džiugina, kad prisijungti prie naujovės panoro patys įvairiausi pirkėjai: nuo studentų iki pensinio amžiaus pirkėjų, nuo gyvenančių didmiesčiuose iki mūsų pirkėjų mažuose miesteliuose. Tai atspindi ir kasdienį mūsų klientų srautą – esame tinklas kiekvienam pirkėjui, kad ir kokie jo poreikiai būtų“, – sako Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Ką veiks IKI klientų valdyba?

Nariai – klientai

Klientų valdyba – tai dešimties atrinktų IKI klientų , kuri teiks atsiliepimus, įžvalgas ir rekomendacijas apie IKI produktus ir paslaugas. Jūsų įžvalgomis remsimės siekdami pagerinti apsipirkimo patirtį klientams.

Tikslas – tobulėti

IKI klientų valdybos tikslas – teikti pasiūlymus, kad visiems IKI klientams būtų pagerinta apsipirkimo patirtis IKI parduotuvėse bei suteikti naudingi pasiūlymai ir platus asortimentas.

Veikla – gyvi susitikimai

IKI klientų valdyba rinksis į gyvus susitikimus, kurie vyks ne dažniau nei kas antrą mėnesį. Jų metu IKI klientų valdybos nariai susipažins su IKI darbais bei projektais ir teiks atsiliepimus apie juos arba siūlys, kaip užtikrinti geriausias apsipirkimo sąlygas.

Išeiti iš AMP versijos